Nemovitosti

Vícegenerační rodinný dům s nebytovými prostory, Verneřice

5.500.000 ,-
SLEVA
Celkem 60 fotografií, zobrazit všechny
Makléřka:
realitní makléř: Viola Lorenzová
Viola Lorenzová
telefon: +420606618386, +420702043259
info@lorenzova.com

Vícegenerační rodinný dům s nebytovými prostory, Verneřice

5.500.000 ,-
SLEVA
Popis nemovitosti:

Toužíte po společném vícegeneračním bydlení v srdci krásné přírody nebo máte zájem investovat do domu s potenciálem k pronájmu bytových a nebytových prostor?
Nabízíme vám ke koupi prostorný dům v menším městě s plnou občanskou vybaveností, zasazeném v kouzelné krajině a s dojezdovou vzdáleností do 25km do okolních měst.
Nabízený dům je se třemi obyvatelnými byty po rekonstrukci, oddělenými nebytovými prostory a půdou k vestavbě dalších obytných prostor. Dům z roku 1859 byl renovován v roce 2015. V celém domě jsou osazena plastová okna, vytápění je řešeno etážově z plynového kotle (rozvody jsou v měděných trubkách), dva vložkované komíny pro vytápění pevnými palivy, jsou zde nové stoupací rozvody vody i elektřiny. Obvodové stěny v přízemí jsou 80cm. Dům už jen čeká na nového majitele, aby mu dopřál novou fasádní omítku a bude jako ze škatulky.
Dům je postaven na pozemku s plochou 306m2, z toho zastavěná plocha je 210m2. Obytné plochy bez zápočtu tloušťky stěn jsou celkem 218m2, nebytové prostory mají plochu 63m2 a lze je využít komerčně nebo k výstavbě dalšího bytu. Půda v domě je s plochou 152m2, vhodná k vestavbě mezonetového bytu. Uzavřený pozemek u domu s plochou 96m2 je využit jako zahrada. Dům je částečně podsklepen.
V 1NP je umístěn byt s dispozicí 2+1 a podlahovou plochou 80m2. Do bytu je samostatný vstup z domovní chodby, z předsíně je přístup do obývacího pokoje s odděleným kuchyňským koutem, do ložnice a oddělené šatny. Dále je v bytě prostorná koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Byt je vytápěn v kombinovaně etážovým vytápěním a krbovými kamny. Podlahy jsou v pokojích plovoucí, v předsíni a koupelně je položena dlažba. V přízemí je dále nebytový prostor s možností samostatného vstupu z ulice s vlastním napojením inž.sítí a sociálním zázemím..
Ve 2NP jsou dva samostatné byty. Byt 2+1 má podlahovou plochu 56m2, kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou, koupelna je s vanou a je zde oddělená šatna. Z bytu je volný výhled.
Třetí byt s dispozicí 4+1 má podlahovou plochu 82m2, je vybaven kuchyňskou linkou, koupelna je s vanou, podlahy plovoucí a dlažba, etážové vytápění s možností umístění krbových kamen v obývacím pokoji.
Všechny byty v domě jsou světlé, s vysokými stropy. Půda je suchá a světlá, krovy nepoškozené, na střeše jsou položeny betonové tašky.
Dům je částečně podsklepen.
Umístění domu je v blízkosti náměstí, kde je také autobusová zastávka. Kromě spojení s okolními městy je zde zajištěna i doprava cyklobusy do turistických destinací, jako Děčínský Sněžník, Tisá s Tiskými stěnami, až na hranici s Německem u Petrovic.
Verneřice – první písemná zmínka pochází z roku 1352. Od roku 1479 byly Verneřice městem.
Žije zde asi 1 200 obyvatel. Pracovní příležitosti ve dvou prosperujících podnicích. Ve městě je radnice, škola, školka, obchody a služby.
Spojení s městy Děčín, Ústí nad Labem, Žandov a Úštěk zajišťuje autobusová doprava.
Okolí města je malebné, s pastvinami a volným rozhledem na panoramata Děčínské vrchoviny, Českého Švýcarska a Lužických hor. Okolní vesnice jsou upravené, většinou využívané k rekreaci.
Koupi tohoto domu můžete financovat hypotéčním úvěrem.
Zaujala Vás tato nabídka? Tak neváhejte, zavolejte mi pro více informací a domluvte si prohlídku co nejdříve.

Typ nemovitosti:
Dům, vila
Číslo nemovitosti:
VL23017
Typ domu:
Vícegeneracní dům
Operace:
Prodej
Adresa:
Verneřice
Plocha pozemku:
306 m2
Plocha zastavěná:
210 m2
Plocha podlahová:
433 m2
Plocha balkonu:
2 m2
Plocha sklepa:
34 m2
Výška stropu:
280 cm
Sklepní podlaží:
1. sklepních podlaží
Stav objektu:
Dobrý
Konstrukce:
Smíšená
Umístění objektu:
Centrum obce
Komunikace:
Asfaltová
Stáří objektu:
1859
Rok rekonstrukce:
2015
Konstrukce popis:
1NP kombinované zdivo cihla s kamenem, 1PP kamenné zdivo
Vydaný certifikát:
G - Mimořádně nehospodárná
Typ certifikátu:
vyhláška č. 264/2020 Sb
Je zobrazena tato GPS souřadnice:
50° 39' 40.107"N, 14° 18' 4.117"E